logo
AGENDA
 
 

Kalender

 
«augustus 2021»
madiwodovrzazo
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 

Agenda komende periode

 
22 augustus

Kinderen Kijken Kunst

Hallo Liefhebbers van Kinderen Kijken Kunst,

Wat een feest! We mogen eindelijk weer samen naar  kunst kijken op zondag.Op dit moment hangt het werk van Museum de Fundatie in de Kunsthal. Het werk van Museum De Fundatie is heel gevarieerd en de kunstenaars verrassen ons op hun eigen wijze met prachtige landschappen. We bekijken de prachtige wolkenluchten van Jan Voerman, hoeveel tinten grijs kunnen we ontdekken? Ook gaan we kijken naar kleurrijke kunstwerken in de grote zaal. Welke kleuren vind jij het mooist? Daarnaast is er nog veel te zien en te beleven aan het werk van de dames van Young at Art. Wel eens gehoord van TikTok`er Lola Pani? Haar werk is te zien in de Galerie en daarbij kun je zelf ook aan de slag met TikTok. Neem dus je mobiel mee! Wij hopen jullie te zien op één van deze zondagen in de Kunsthal! Voor meer informatie over de expositie of Kinderen Kijken Kunst zie onze website www.kunsthalhof88.nl Het is van van 12.00-13.00 uur. 

Stuur even een berichtje als jullie komen! 

Hartelijke groet, 

Hanny Niessen en Gonnie Lelieveld

16-22 aug

Zomerwijkweek Almelo


23-29 aug

HLS-toernooi ATV


juli-aug

Ontdek Hightech Almelo zomertour!

Heb jij je al aangemeld voor de Ontdek Hightech Almelo zomertour? Een te gekke middag in de binnenstad van de Gemeente Almelo en wil jij leuke technische proefjes doen? Je krijgt dan een tasje vol attributen en een ijsje van ijscotheek van Olffen. Je kunt namelijk de gehele zomervakantie meedoen en het is nog gratis ook!

Aanmelden doe je hier:  https://ontdekhightech.nl/tour-almelo/

Za & Zo

Boekeloerdagen Minibieb

Minibieb de BuitenBoekenHoek organiseert elke zaterdag en zondag in de vakantie de Boekeloer-dagen. Een kraam met extra leesvoer. U bent van harte welkom om te komen neuzen. 

Een tafel met thrillers, romans, young adult en veel Avi-boeken voor de kinderen om het leesniveau zelfs in de vakantieperiode bij te houden. 
Is het boek op het vakantieadres blijven liggen? No worries, daar worden andere lezers juist weer heel erg blij van.

De BuitenBoekenHoek wenst iedereen heel veel leesplezier een fijne vakantie.


Locatie: Rondweg Aadorp
Za & Zo: alleen bij goed weer
Kosten: Geheel gratis

#BuitenBoekenHoek

4 sept

ASV`57 Beachvolleybaltoernooi


5-11 sept

Collecte KWF Kankerbestrijding


11 sept

Only Friends Twente Sportdag